Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Több cégem van. Mindegyikhez válasszak másik székhelyszolgáltatót?

Több cégem van. Mindegyikhez válasszak másik székhelyszolgáltatót? 

Nem feltétlenül kell másik székhelyszolgáltató választania. Persze lehetséges több székhelyszolgáltatást igénybe venni, keresgélni sokáig a székhelyszolgáltatók közül, de nem feltétlenül érdemes. Van egyszerűbb megoldási módja is a felmerült problémának, méghozzá az, hogy egynél jegyezteti be. Jogi szempontból lehetséges, ugyanis több különálló cégről van szó, esetleg különböző tevékenységi körrel, igaz azonos tisztségviselővel. A székhelyszolgáltatás többnyire adminisztratív jellegű tevékenységgel jár, amit ugyanaz a feladatkört ellátó személy is el tud végezni.

A székhelyszolgáltatást nyújtó cégek közül többnek van az ország különböző pontjain, vagy esetleg a fővárosban, Budapesten több kerületben székhelyszolgáltatást nyújtó irodája, így az is megoldható, ha mindenképpen ragaszkodik cégei különböző helyeken történő bejegyzéséhez. Így gyakorlatilag ugyanazokat a kedvező ajánlatokat, csomagokat veheti igénybe és nem kell mindegyik székhelyszolgáltató különböző csomagajánlataihoz, különböző áraihoz igazodnia.

 

0 Tovább

Mit jelent a székhelyszolgáltatás?

Mit jelent a székhelyszolgáltatás?

 

A vállalkozás székhelyének fogalma nagyjából mindenki számára érthető, ez tehát egy olyan ingatlan, illetve helység, amely egy vállalkozás számára a központi ügyintézés helyéül szolgál. Itt bonyolódnak le az iratkezelési feladatokkal járó ügyviteli folyamatok, úgy mint, posta kezelése, dokumentumok nyilvántartása, azok megfelelő helyre továbbítása, másolatok készítése, dokumentumok őrzése, telefonok, megkeresések kezelése. A székhelyszolgáltatás pedig egy, az adott vállalkozásunkkal össze nem függő másik cég által nyújtott szolgáltatás, mely a fenti folyamatok zavartalan működéséhez biztosítja számunkra a megfelelő helyiséget, mégpedig olyan módon, hogy a székhelyszolgáltatóval kötött megbízási szerződés alapján a cégnyilvántartásba nem egy általunk megadott ingatlan címét jegyezzük be, hanem a szolgáltató címét, bizonyos időközönként, meghatározott díj fizetése ellenében és a továbbiakban ez a bejegyzett ingatlan fog a vállalkozás számára székhelyül funkcionálni. 

0 Tovább
12
»

Székhelyszolgáltatás, tudjon meg többet!

blogavatar

Székhelyszolgáltatás aktualitások, információk, tanácsok. Székhelyszolgáltatás Budapest, IPA - minden, ami megéri. Segítség nyújtás azok számára, akik elakadtak a székhelyszolgálat útvesztőiben, hogy jobban megértsék.

Utolsó kommentek