Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mit jelent a székhelyszolgáltatás?

Mit jelent a székhelyszolgáltatás?

 

A vállalkozás székhelyének fogalma nagyjából mindenki számára érthető, ez tehát egy olyan ingatlan, illetve helység, amely egy vállalkozás számára a központi ügyintézés helyéül szolgál. Itt bonyolódnak le az iratkezelési feladatokkal járó ügyviteli folyamatok, úgy mint, posta kezelése, dokumentumok nyilvántartása, azok megfelelő helyre továbbítása, másolatok készítése, dokumentumok őrzése, telefonok, megkeresések kezelése. A székhelyszolgáltatás pedig egy, az adott vállalkozásunkkal össze nem függő másik cég által nyújtott szolgáltatás, mely a fenti folyamatok zavartalan működéséhez biztosítja számunkra a megfelelő helyiséget, mégpedig olyan módon, hogy a székhelyszolgáltatóval kötött megbízási szerződés alapján a cégnyilvántartásba nem egy általunk megadott ingatlan címét jegyezzük be, hanem a szolgáltató címét, bizonyos időközönként, meghatározott díj fizetése ellenében és a továbbiakban ez a bejegyzett ingatlan fog a vállalkozás számára székhelyül funkcionálni. 

0 Tovább

Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

Kedves Olvasó!

 

Ez a blog azért jött létre, hogy információt nyújtsak minden olyan fontos kérdésről, ami felmerülhet egy vállalkozás működtetésével kapcsolatban. Jelen blogomban a székhelyszolgáltatás egyes kérdéseiről lesz szó. Jó böngészést kívánok a továbbiakban!

0 Tovább
1234
»

Székhelyszolgáltatás, tudjon meg többet!

blogavatar

Székhelyszolgáltatás aktualitások, információk, tanácsok. Székhelyszolgáltatás Budapest, IPA - minden, ami megéri. Segítség nyújtás azok számára, akik elakadtak a székhelyszolgálat útvesztőiben, hogy jobban megértsék.

Utolsó kommentek